lauantai 2. marraskuuta 2013

Mustelmia ja treeniä

Robin kanssa on treenailtu Tokoa nyt pari vuotta ja olen ollut sen edistymiseen (ja omaani) tyytyväinen. Nyt kuitenkin muutaman kuukauden sisällä on sen mieliala ollut hiukan lässähtänyt aiemmin loistavissa suorituksissa, kuten seuraamisessa.

Aloitettiin muutama viikko sitten uusi kurssi nimeltään motivaatio ja tunnetila. Hitsi millainen muutos onkaan tapahtunut nyt jo. Vai onko se muutos tapahtunut mussa itsessä? Sekin voi olla, mutta nyt tuntuu taas että olemmilla on motivaatiota ja erityisesti koiralla tunnetila parempi.

Tietysti omakin motivaatio kasvaa kun viimeaikoina on tullut enemmän onnistumisia kuin pahaa mieltä. Nouto tuo musta vaate on nyt kutakuinkin ok ja kisoista meillä pitäisi olla mahdollisuus saada se 1- tulos, kunhan kaikki kuut ja tähdet on paikoillaan.

Tuon tosi typerän kamalan noudon hajotin muutama viikko sitten aivan palasiksi. tehtiin ihan kappale kerrallaan, kuten kapula suuhun ja NAKS (naksutinta siis apuna käyttäen). Pikkuhiljaa yhdistin asioita ja hitsi. Meillä molemmilla natsasi ja nouto onnistui!! :) Hyvä Robi!!
Oli pakko kokeilla uusiksi... ja se onnistui taas!!! :D
Tänään treeneissä ajattelin sitä kokeilla ja hitto, ONNISTUI!!

Toisissa treeneissä nostatettiin Robin viretilaa ja siinäkin on tapahtunut muutos, jessus, mun koirassa on siellä jossain oikein kunnon moottori! Ja auts! Sen moottorin löydettyä mulla on mustelmia ja paljon! Mutta ei haittaa, se kuuluu tähän harrastamiseen!

Tuntuu että itsekin ymmärrän koiraani ja olen taas oppinut jotain uutta! Vaikkakin, taas tieto lisää tuskaa... Hitsi miten toiset asiat ole tehnyt koiralle hankalaksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti