keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

2.4. Pennut vierailulla sairaalalla

Kävimme tänään vierailemassa työpaikallani Noormarkun lähipalvelukeskuksen osastolla. Meidät otettii oikein lämpimästi vastaan ja pennut olivat heti oikein reippaita, ihania ja aivan omia itsejään. Apuna meillä oli hoitajia, jotka kuljettivat pentuja niiden potilaiden huoneissa, jotka eivät päiväsaliin päässeet niitä rapsuttelemaan.

Kävimme myös kuntoutuksessa kääntymässä ja kaikki laitteet olivat lähinnä hyvin mielenkiintoisia pentujen mielestä.

Kaikki pennut tutkivat osastoa hyvin reippaasti ja loppujen lopuksi pennut kävivät kuka minnekin maaten. Kovat äänet ja ihmeelliset välineet eivät pieniä hetkauttanut millään tavalla. :)

Sylissä ei kaikki jaksaneet istuskella, vaan halusivat kulkea itsenäisesti käytävillä.





Kuvakulmat on mietitty siten, ettei potilaiden henkilöllisyys olisi vaarassa. :)
 
 
Meillä on myös otettu käyttöön osittaiset ulkoilut eli koko poppoo ei tule kerrallaan, vaan ulkoillaan 2-3 ryhmässä, sillä näiden itsenäisten ja liikkuvien olentojen vahtiminen ei ole millään tavalla helppoa... Ne juoksevat pisin naapurien pihoja ja aiheuttavat ehkä jonkin verran ressiä, kun liikkuvat niin itsenäisesti, joten nyt huomioidaan niiden yksilöllisyyttä enemmän. Myös sisällä oleillaan ihmisperheen jäsenenä yksittäin.
 
Loppuviikosta olemme menossa päiväkodille ja pelastuslaitokselle. Pennuilla on siis jännä viikko, mutta nyt on niiden viimeinen viikko tuttujen asioiden ympäröimänä, joten annetaan niille kaikki mahdolliset eväät tulevaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti