maanantai 31. maaliskuuta 2014

31.3.2014 Pentujen metsälenkki

Viikonloppuna ei keritty metsälle, joten tänään oli mahdollisuus pakata toinen lapsista, osa pennuista ja aikuisista autoon ja menoksi! :)

Ensimmäisenä mukaan pääsi Vallu, Kira ja Ruskea, T.vihreä ja sininen poika.
Ekaa kertaa autoilu sujui hyvin, pientä piippausta kuului menomatkalla. Ensiksi ajatuksissa oli etten ota aikuisia mukaan, mutta sitten päätin kuitenkin ottaa pentujen suurimman turvan Kiran mukaan ja Kiralle ekan reissun ajaksi kaveriksi Vallun.
Menimme umpimetsään, pennut liikkuivat ketterästi, selvästi on meen matalan terassin korotus, sekä mun kukkapenkki tuonut pennuille tasapainoa ja ketteryyttä.

Aluksi kolmikko liikkui yhdessä, kunnes jokainen keksi itselleen jotain kivaa tekemistä, kuten oksien haistelua yms. Kiralta ne ei juurikaan tukea hakenut. Ainoastaa nälkä yllätti ja sitten äiti olikin yllättävän tärkeä ;)

Levitin muutamia makupaloja maahan ja odotin, seurasin toimiiko pentujen nenut miten. Esimmäisenä ruuan kimppuun kävi Ruskea, sitten loput. Kaikki kävivät alueen hyvin tarkasti läpi!


Seuraavalle reissulle mukaan pääsi Kira, Robi, punainen ja oranssi tytöt, sekä beige ja vaaleanvihreä. Heti kun avasin boksin luukun ja otin lukua huomasin että yksi puuttuu... Kappas... Beige poika seikkaili aivan eri suunnassa kuin muut... :D Robi kävi tökkäämässä pentua ja se lähti tulemaan takaisin.

Tämä porukka pääsi heinikkoiselle polulle, hieman tasaisempaan maastoon kuin eka porukka. Hyvin liikkuivat nämäkin. Mennä viipotti erikseen ja porukassa.

Oksennusta oli autossa molemmat porukan jäljiltä, mutta sallitaan tuo kun olivat syöneet hetkeä aikaisemmin... Viisas minä...

Huomenna onkin heti toinen autoilu perään kun menemme eläinlääkärille. Luulen kyllä että on otettava koirakärry käyttöön, kun autoon me ei taideta mahtua... Mukana on kaksi lasta ja kaksi aikuista... :D

Facebookista löytyy kuvia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti