tiistai 11. maaliskuuta 2014

pennut 4 viikkoa

Nyt niistä kilteistä pennuista on vain muisto jäljellä ja tilalle on tullut lauma purevia ja karkailevia pikku riiwiöitä!

Ei vaan nuo on aivan törkeen ihania pakkauksia ja jokainen vaikuttaa ainakin tässä vaiheessa reippalta ja kivalta.

Me aloitettiin muutama päivä sitten ulkoilu. Marjaanan kanssa vietiin ensiksi molemmat tytöt pihalle, laskettiin ne maahan ja seurattiin reagtiota. No molemmat lähti heti häntä pystyssä liikkeelle oranssi yksin toiseen suuntaan ja punainen hiukan Marjaanan perässä toiseen suuntaan.

Loput tuotiin aika vauhdilla peräkkäin sillä meidän pihassa oli 7 jokasuuntaan sinkoilevaa pentua!!
Kauan ei ulkona oltu kun niille jo tuli kylmä.

Seuraavana päivänä tuli myös Paula auttamaan ja kokeiltiin ottaa ekat seisotuskuvat. Eihän nuo ole ollenkaan niin kivan näköisiä kuvissa, kuin luonnossa...
Jaa miten se onnistui... No... Marjaana piti toisesta päästä kiinni, Paula toisesta ja mä kuvasin, än yy tee (tässä vaiheessa mulla oli pentu tarkennettu ja räiskiminen alkoi) NYT ja molemmat irroitti... No ponnistihan nuo heti ja lähti juoksemaan kamalaa vauhtia milloin mihinkin tai sitten hyökkäsi puremaan kättä! :D

No saatiin me kuitenkin jotain aikaiseksi.

Tänään olin yksin noiden kanssa pihassa ja päästin myös pojat olemaan pentujen kanssa. :) Molemmat Robi ja Vallu käyttäytyi oikein hienosti! Vallu paini Beigen pojan kanssa tuolin alla ja Robi raahasi lelujaan lapsilleen... :D Robi näytti aavistuksen loukkaantuneelta, kun kaikki nukkui.... Nooo hetkeä myöhemmin joku pennuista keksi leikkiä patukalla. :)

Tänään Paula oli mun apuna kun punnittiin pennut. :) Kasvu tasaantuu edelleen, mutta nousee kivasti. :) Lisään painot seuraavaksi tuonne niille tarkoitettuun osioon. :)

Tässä muutama kuva, tämän päivän kuvat vasta latautuu koneelle. :)

 Päivän pönöttäjä! Ainoa joka pysyi paikallaan!!!
 Hyökkäykseen!!
 EN seiso!
 Kasperin faniklubi...
Ei saa osoitella toisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti