perjantai 21. maaliskuuta 2014

21.3. Pennut 5 1/2 viikkoa

Ja kyllä taas on kulunut melkein viikko viimisestä päivityksestä.

Meillä on ihmisperhe ollut kovassa vatsataudissa viimeaikoina, nyt kun me aikuiset ollaan tervehtymässä, niin on lasten vuoro...

Pennutkin joutuivat olemaan yhden päivän vähemmällä huomiolla kun mut oli lähes liimattu wc-pönttöön... Onneksi sain Marjaanan kaverikseni ulkoiluttamaan tenavia kunnolla ehtoopäivällä.

Kerronpä nyt pentujen viimeaikaisista toilailuista, nyt pojista ehdottomasti rohkein on Beige poika joka vierailee yksin meen naapurissa, sekä seurasi mua postilaatikolle muiden jäädessä pihaan...!

Toki muutenkin mua seurataan joka paikkaan ja kompuroin miljoonasti päivän aikana, kun aina joku on jaloissa, kun kuljen pihalla.

Hienointa on huomata miten upeasti nuo mun koirapojat on mukana pentujen hoidossa! Yksi pentu (Beige) lähti yksinäiselle retkelle mein roskikselle, niin pappakoira (Vallu) kiersi pennun ja "paimensi" sen takaisin kotiin.
Muutenkin pojat leikittävät pentuja toistuvasti leluilla ja painivat niiden kanssa. Toisaalta pentujen iskä tuntuu nauttivan vallattomasta painista, kun taas viisas isoisä pitää rajat kunnossa ja Kiramamma paimentaa taukoamatta pienoisiaan. Ollaan myös aloitettu ulkoilutus yksitellen, mutta eipä se ketään tunnu haittaavan! :D

Pentupannat alkavat olla kohta historiaa, mutta jokainen saa samanvärisen uuden pannan, jonka pitäisi kestää ja riittää omaan kotiin saakka.

Ulkona käydään nyt todella monta kertaa päivässä pissalla, mutta 3-5 kertaa pidemmillä ulkoiluilla ( n.puol-1 tunti kerrallaan).
Pissoja sisällekkään ei tule kovin montaa enää.

Painot on otettu vasta eilen, kun olin siinä kunnossa, että siihen kykenin, poseerauskuvat saa jäädä suoraan ensiviikolle.

Ens viikko jännittää mua jo muutenkin kamalasti, kun on pentutesti, sirutus ja yhden A-pennun luustotutkimus, sekä pappakoiran kuvaus... Huh... Liikaa jännitettävää...

Kuvia olen napsinut kuitenkin tasaiseen tahtiin ja koitan niitä lisäillä mahdollisimman nopeasti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti