perjantai 28. helmikuuta 2014

Pennut 17 vrk

Voi pojat, nyt on päivittäminen jäänyt muutamalta päivältä, mutta voin kertoa, että touhua riittää! :D

Sain ihan valtavan hyvän idean alkaa askartelemaan pennuille ja isommillekin erilaisista materiaaleista leluja... Voi apua.... Nyt niitä leluja on erikokoisia joka nurkka täynnä!!

Pennut taasen on... aika ällöjä... (uskokoon ken tahtoo ;) ) Niillä on silmät auki ja ne kävelee horjuvasti jo paikasta A paikkaan B. Pentulaatikkoon on otettu koroke käyttöön, kun ei olla itse paikalla, sillä pikkuiset liikkuvat jo hyvinkin pitkiä matkoja... Tänäänkin oli muutama minua keittiössä vastassa!! :D

Nuo on niin Super "ällöjä" horjuvine askeleineen ja tummine nappisilmineen!! :D

Mun kennelhoitajat auttavat sujuvasti, jos ei muussa niin pentujen tottumisessa oikeaan perhe-elämään. Kasper ja Jessica tosiaan pitävät huolen että pennut tottuvat lasten ääniin ja touhuisin. Erityisesti Kasper on pennuista innoissaan ja kysyykin tämän tuosta, että "joko mennään hoitamaan pennut". Lapsilla kun ei ole lupaa mennä yksin pentulaan. Tämä vain ja ainoastaan pentujen turvallisuuden vuoksi. Lapset on vielä niin pieniä, ettei ymmärrä mikä on sallittua (etenkään kun äiti ei hengitä niskaan...).

Mun tietokone herjaa jostain syystä muistikortin sopimista sovittimeen, joten kuvia joudutte nyt odottelemaan ainakin huomiseen. Muutamia kuvia saattaa olla kännykällä... Tarkistan asian... ;)

Isukkikin (Robi) pääsi tänään nuuskaisemaan lapsosiaan ekan kerran. Lapset tosin nukkuivat, eikä tiedä iskän vierailusta mitään... Robi meni hyvin varovasti laatikon reunalle ja heilutti häntää ihan vimmatusti!! :D Alkuviikosta pojat pääset tutustumaan termiitteihin paremmin.

                                                            Pojat keittiön ovella. :)

                                         Pentuset ekalla pidemmällä seikkailulla. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti