tiistai 11. helmikuuta 2014

B-Pennut ja niiden syntymä

11.2.2014

Aamulla 8 aikaan Kira herätti mut pyytämällä ulos. Menin katsomaan ja vahinkohan oli jo sattunut,. mutta Kira hyvin levoton ja edelleen kova kiire ulos.
Ulkona käytyä mittasin Kiran aamulämmön, 37.1, arvasin mitä taitaapi olla luvassa!!

Aamuruoka Kiralle ei maittanut, mutta makupaloja, no kuka niistä kieltäytyisi! :)

Koko päivä ravattiinkin pissalla ja kakkalla, kokoajan Kira muuttui levottomammaksi 12 aikoihin Kira oli jo hyvin levoton, läähättää, haluaa ulos, petaa ja vaihtaa paikkaa ja haluaa että mä pysyn laatikon vierellä.

Lasten ja perheen mölinä ei haittaa taustalla, onneksi Kira on tottunut perhe-elämään, eikä huudosta ja itkusta juuri piittaa! :D

Huh, Kira näytti jo tosi tuskaiselta ja supistukset on selvästi kokoajan kipeempiä... Mua alkaa itseekin supistamaan kun katselen vierestä!!


Hitsi miten jännittävää!

Samalla itseäni hymyilyttää kun lauma ihmisiä kyselee Facebookissa tilanteen etenemistä ja kyselee kuulumisia!! <3 Ihanaa kun on kiinnostuneita ihmisiä!

12.45 Kira kuuntelee ympäristöä, läähättää ja petaa ahkerasti. Mietein että jospa mittaisin vielä lämmön ja sen myös teen 38.1 tjaa, taitaa siis olla tosi kyseessä!
Nyt Kirasta näkee että sitä supistaa tosi kovin...

13.13 Kira valittaa ääneen, supistukset taitaa voimistua ja ensimmäiset ponnistukset tulevat mukaan kuvioon. Pissaa taitaa lirahtaa aina hiukan lattiallekkin ja Kira siivoaa, rakas <3

13.25 Käytiin vielä ulkona ja sinnekkin tuli ihan pieni pissa, ei muuta. Äkkiä Kira halusi takaisin sisälle ja takaisin pentulaan.

13.46 Kiralla alkoi selkeästi ponnistukset....

13.56 Ensimmäinen pentu syntyi!! Reipas ja kookas narttu (punainen niskamerkki).

Seuraavista en malttanut enää kirjailla!! :D Lisään kuvia kännykältä tänne väleihin myöhemmin.


Koko synnytys meni oikein hyvin ja 5 pennun jälkeen Kira piti taukoa, ajateltiin Paulan kanssa että nyt se on ohi, kunnes kaksi viimeistä laski kyljistä. Sitten viimeiset syntyivät!!


Kira hoitaa pentujaan oikein loistavasti!! Mahtava äippä!!
Pennut on tyytyväisen oloisia ja imevät ahnaasti maitoa!!



Hyvin liikuttavaa seurata koiran synnytystä ja tapaa miten luonto hoitaa asiat! :)

Kotisivuillani "poseerauskuvia" ja kennelin ja mun omalla Facebook sivuilla paljon kuvia!!

Kiitos Paula kätilöinti avusta <3 ja äitini konsultaatio avusta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti