sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Pentujen 5.Vuorokausi


Eilen en kerinnytkään kirjoittelemaan, kun vietimme Kasperin 4 vee synttäreitä.

Eilen punnitsin kaksi pienintä, mutta ei varmasti olisi tarvinnut, sillä painoa kertyy.... hyvin...

Tänään kuitenkin punnitsin ja merkkasinkin painot tuonne painojen seurantalistalle. Aika possuja, ei muuta voi sanoa....
Nyt kuitenkin harmaaselkäinen poika on jäänyt harmaa häntäistä poikaa kevyemmäksi! Possujen koko siis vaihtelee!

Erityisinä huomioina oli tänään luustot! Jestas kun tuolla yhellä jässikällä on vahva luusto! Se on huomattavasti vahvempi kuin muilla.

 Tässä vahvaluustoisin poika (painoa 1037g)
 
Muutenkin olen kirjaillut omia havaintojani tietyistä pennuista itselleni ylös, hauska seurata miten ne pitää paikkansa kun pennut kasvavat, saati kun ne ovat aikuisia.   Tuolla yhellä tytöllä on hauskasti tulossa pigmenttiä, nenästä suora viiva leukaan.
 
 Nenän raita ei näy kunnolla, mutta hiukan kuitenkin. Tämä meidän pikkumyy on hauska, se nukkuu aina erillään muista ja on kova tekemään retkiä itsekseen.
Paras pigmentti taas puolestaan kuuluu sinipäiselle pojalle. :) Sen ilme muistuttaa mua jotenkin Robista... Jep tiiän ne on 5 vrk vanhoja, mistä mä sen tiiän - en osaa vastata, mutta se nyt vaan näyttää Robilta.
 Pikku-Robi :)
 
Jatkossa luultavasti punnitsen vauvat ainoastaan kerran viikossa, ellei nyt näytä että joku jää huomattavasti muista jälkeen. :) Seuraava painon seuranta siis ylihuomenna, silloin puupsit on jo 1 viikon ikäisiä. Silloin olisi tarkoitus ottaa niistä myös seuraavat poseerauskuvat. ;)
 
Tässä koko lauma... vastasyntyneinä ja 5 vrk ikäisinä. jestas kun ne kasvaa vauhdilla!!!
 
 
 
Kauhiat kokoerot!!! :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti